aska logo warpedDe ASKA (Algemene Stichting Kinderopvang Assen) verzorgt in de gemeente Assen kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van acht weken tot 12 jaar. De ASKA beheert kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

De ASKA streeft naar een kwalitatief goede kinderopvang vanuit een financieel gezonde organisatie met gemotiveerd personeel voor tevreden klanten.  Het kwaliteitsconvernant, zoals vastgesteld door de Branchevereniging Kinderopvang, de Maatschappelijke Onderneming Groep, Consumentenbond en Boink, de belangenvereniging voor ouders, wordt door de ASKA onderschreven en wordt als uitgangspunt gehanteeerd bij de levering van diensten.

Het centraal kantoor van de ASKA huisvest het management en de stafdiensten: het secretariaat, afdeling klantencontacten, afdeling financien & administratie en de afdeling personeelszaken. Het centraal kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en is gesloten op algemeen erkende feestdagen. 

De ASKA verzorgt en beheert in de gemeente Assen diverse vormen van kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Verspreid over haar werkgebied beheert de ASKA 10 kinderdagverblijven (kdv) en 14 locaties voor buitenschoolse opvang (bso) waaronder 2 sport-bso's. Onze locaties zijn vaak gezamenlijk gehuisvest in een kindercentrum (kc). Uw kind kan dan van 0 t/m 12 jaar op dezelfde locatie blijven.

 

background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media