spaarvarkenDe prijzen in de kinderopvang zijn gebaseerd op het tarief per uur. Afhankelijk van het aantal uren dat per dagdeel in rekening wordt gebracht, wordt het maandbedrag berekend.

Met ingang van 2017 passen we de uurtarieven aan en wel met een verhoging van 2,5%.De reden hiervoor is gelegen in het feit dat op de lasten die Plateau Kinderopvang heeft, ook een indexering van gemiddeld 2,5% plaatsvindt.


De tarieven voor 2017 zijn in de bijgevoegde tabel aangegeven. Tarieven ASKA 2017.pdf

Kinderopvangtoeslag 2017

De kinderopvangtoeslag is afhankelijk van uw inkomen, het maximale uurtarief dat door de belastingdienst is vastgesteld en of het kinderdagopvang of buitenschoolse opvang betreft.

Het maximale uurtarief dat voor de kinderopvangtoeslag in aanmerking komt, is door de overheid ook geïndexeerd en wel met 4,2%, dat is een aanmerkelijke verruiming.

Het maximale uurtarief van de Belastingdienst voor de kinderdagopvang wordt in 2017 € 7,18 (nu € 6,89), voor de buitenschoolse opvang wordt het € 6,69 (nu € 6,42).

Een andere belangrijke positieve verandering voor 2017 is dat de inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslagtabel voor alle inkomenscategorieën een stuk gunstiger uitvalt dan in 2016.

Denkt u er aan, dat sinds 1 januari 2015 de kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden na aanvang van de opvang aangevraagd moet worden bij de Belastingdienst?background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media