Kleinschalig, huiselijk en vertrouwd!

Op het kinderdagverblijf bieden wij opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voorop staat dat het kinderdagverblijf kleinschalig, huiselijk en vertrouwd is en een veilige omgeving biedt voor uw kind.

Baby's
We kunnen ons voorstellen dat het niet gemakkelijk is om uw baby voor het eerst naar de opvang te brengen. Krijgt het wel voldoende aandacht? Is het niet te druk? Snappen ze wat mijn baby wil? Hele begrijpelijke vragen die we graag met u bespreken.

Juist bij baby's is het belangrijk die veilige, vertrouwde omgeving te bieden. Wij hanteren dan ook een vaste structuur die herkenbaar is voor uw baby. Vaste medewerkers en speciaal ingerichte groepsruimtes zorgen ervoor dat uw baby zich optimaal kan ontwikkelen. 

Peuters
Uw peuter leert spelenderwijs op het kinderdagverblijf. We zingen samen, maken puzzels, lezen voor en doen veel spelletjes in de kring. Samen met zijn of haar vriendjes kan uw kind heerlijk buiten en binnen spelen met speelgoed speciaal afgestemd op deze leeftijd.

Op alle locaties wordt Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) aangeboden en worden aan de hand van het programma Uk & Puk leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Zo bieden wij uw peuter een optimale overgang naar het basisonderwijs!

Nieuwsgierig naar de avonturen op de kinderdagopvang? Klik dan hier!

background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media