Spelen, ervaren en ontdekken!

Binnen- en
buitenavonturen

Iedere dag is er een aanbod van activiteiten voor uw kind. Of dat nou uw baby is die bijvoorbeeld in een bak sneeuw mag voelen of uw peuter die buiten in de tuin lekker kan rennen en over boomstammen mag klauteren: het zijn waardevolle, kleine avonturen voor de jongste kinderen!

Puk
Jazeker, Puk zal een vertrouwd vriendje worden van uw kind! Puk helpt uw kind spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Vaak vindt dit in een leuk en leerzaam thema plaats. Meer informatie over Puk vindt u hier www.ukenpuk.nl

Naar buiten!
We zijn veel buiten. Buiten spelen is gezond en bevordert o.a. motoriek en samenspel. Uw kind kan in de avonturentuinen ontdekken, spelen en ravotten. Heerlijk!

Feestdagen
Natuurlijk besteden we volop aandacht aan de feestdagen. U ziet dit aan de gezellige groepsruimtes en aan de activiteiten die geboden worden.

Opa en oma ochtend
Niets is zo leuk als een kleinkind die opa en oma de opvang laat zien! Ieder jaar worden de grootouders uitgenodigd. Onder het genot van een kopje koffie of thee is het altijd heel knus samen!

Voorleesontbijt
We lezen veel voor. Dat is niet alleen goed voor de taalontwikkeling, het is ook nog eens heel gezellig! Jaarlijks organiseren we in samenwerking met de bibliotheek een voorleesontbijt. Om aan het voorlezen een bijzonder tintje te geven, worden er (prominente) gasten uitgenodigd die de boeken aan de kinderen voorlezen; bijvoorbeeld de burgemeester, de wethouder of een opa en/of oma. Wat een avontuur!

Zomerfeest
Feesten kunnen we ook bij de ASKA! Om de zomervakantie in te luiden of af te sluiten, organiseren alle locaties een zomerfeest met leuke activiteiten voor uw kind. En u kunt zelf even bijpraten met de andere ouders en de groepsleiding.

 

background stripe1

Laatste Nieuwsberichten

Foto's en filmpjes

Facebook Plateau Kinderopvang

 

Contactgegevens

Plateau Kinderopvang
Laak 1
9406 HX Assen

Tel: 0592-301 993
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aska.nl
  

©  Plateau Kinderopvang   |   Webdesign: Het Aktie Atelier en Kruger Muziek en Media